Suomen Esperantoliitto ry

Suomen Esperantoliitto ry – Esperanto-asocio de Finnlando
Etusivu Uutiset Tapahtumat Kauppa Liitto

Kesäkurssi Raumalla 15.–18.6.2017

Legu en Esperanto! →

Myös ensi kesänä Suomen Esperantoliitto (EAF) järjestää yhdessä Suomen opettajien esperantoyhdistyksen ELFI:n kanssa kesäkurssin. Kurssipaikka on tällä kertaa Rauma ja opettajamme Magdaléna Feifičová eli Fejfi tulee Slovakiasta.

Yhdessä Fejfin kanssa odotamme jo innolla uudenlaista kurssia. Opiskelemme perinteisesti luokassa, mutta myös tutustumme kaupunkiin ja käytämme esperantoa siellä mm. ostoksilla ja nähtävyyksiä katsellen. Ehkä opimme jopa pitsinnypläystä.

Kurssivastaava ja apuopettaja on jälleen Tiina Oittinen ja tällä kertaa mukana kurssijärjestelyissä ovat myös Tuomo Grundström Raumalta ja Sylvia Hämäläinen Tampereelta (kaikki ovat ELFI:n jäseniä).

Kurssimaksut: 90 euroa (koko kurssi) tai 30 euroa/päivä. Maksuun sisältyy opettajan materiaali sekä kahvi/tee sopivan kahvileivän kanssa kurssipaikalla päivittäin. Muut ruokailut, museoiden pääsymaksut ja muut kulut sekä majoituksen kukin hoitaa itse.

Päivittäinen ohjelma tulee nettiin keväällä. Ilmoittautua voi jo nyt Tiinalle, eafsekretario @ esperanto.fi, puh. 050-5494709. Häneltä saat lisätietoja kurssista. Kurssikäytännöistä ja Raumaan liittyvistä asioista, mm. majoittumisesta, antaa tietoa myös Tuomo, tuomo.grundstrom @ gmail.com, puh. 0440-199766.

Tervetuloa Raumalle!

 

Kopirajto 2011– Esperanto-Asocio de Finnlando