Syyspäivät

Esperantoliitto järjestää vuosittain talvipäivät helmi–maaliskuussa ja syyspäivät syys–lokakuussa. Talvipäivien yhteydessä pidetään myös liiton vuosikokous.

Syyspäivät 9.–11.9.2022 Varkaus ja Valamo

Syyspäivät eli Aŭtunaj Tagoj (AT) ovat tänä vuonna 9.–11.9.2022 Varkauden seudulla. Tutustumme Varkauteen lauantaina ja sunnuntaina käymme vielä Valamon luostarissa. Matkaamme yhteisellä linja-autolla, joka lähtee Turusta perjantaina iltapäivällä. Suunniteltu reitti on Turku-Tampere-Hämeenlinna-Lahti-Varkaus. Tarkka reitti selviää, kunhan tiedämme miltä paikkakunnilta on mukaan lähtijöitä.

Varkaudessa yövymme kaksi yötä hotelli Oscarissa kaupungin keskustassa. Lauantaina tutustumme Varkaudessa Mekaanisen Musiikin Museoon sekä Taipaleen kanavamuseoon. Ohjelmassa on myös yhteinen illanvietto ja illallinen lähellä hotellia olevassa ravintolassa.

Sunnuntaina hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme Valamon luostariin, jossa meillä on oma opastuskierros. Kierroksen jälkeen syömme lounaan ravintola Trapesassa ja lähdemme sitten kotimatkalle.

Matkan hinnat ja muita tietoja näet alla olevalta ilmoittautumislomakkeelta.

Lisätietoja saat liiton sihteeriltä: Tiina Oittinen, eaf[ät]esperanto.fi

    Aŭtunaj Tagoj (AT) / Syyspäivät 10.–11.9.2022 Varkaus    (provizoraj prezoj, alustavat hinnat)


    Hotel Oscar, Varkaus (inkl. matenmanĝon kaj senpagan Wi-Fi / sis. aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi:n)
    2 noktoj / kaksi yötä (9.-11.9.)


    Kiam ni scios ke ni havas sufiĉe da partoprenantoj, la sekretario sendos al vi konfirmon kaj pagoinformojn por la AT-evento. Minimume ni bezonas 20 partoprenantojn por la tuta vojaĝo. / Kun varmistuu, että matkalle tulee tarpeeksi osallistujia, liiton sihteeri lähettää vahvistuksen ja maksutiedot. Minimiosallistujamäärä koko matkalle 20 henkilöä.