Syyspäivät

Esperantoliitto järjestää vuosittain talvipäivät helmi–maaliskuussa ja syyspäivät syys–lokakuussa. Talvipäivien yhteydessä pidetään myös liiton vuosikokous.

Syyspäivät Iisalmessa 14.-15.9.2024

Unohtumattomat ja monipuoliset syyspäivät odottavat meitä taas Iisalmessa. Tarkempi ohjelma on kesäkuun Esperantolehdessä.

Lauantain päiväohjelmassa on tutustumista kaupunkiin kävellen. Vierailemme parissa museossa ja käväisemme myös ravintola Kuapissa, maailman pienimmässä ravintolassa, mikäli siellä on tilaa. Lounaspaikkana on ravintola Raatihuone.

Lauantai-iltana on Iisalmen kulttuurikeskuksessa ensin Iisalmen Esperantoklubin vastaanotto ja illallinen syyspäivien osallistujille, sitten yleisöllekin avoin konsertti. Konsertin artistit ovat Asorti-yhtye Liettuasta ja kanneltaja Timo Väänänen Lahdesta. Asorti-yhtye on perhetrio, joka soittaa useita eri instrumentteja ja laulaa pääasiassa esperantoksi. Timo Väänänen on kansainvälisesti tunnettu monipuolinen kanteletaiteilija, joka soittaa sekä perinteistä että uutta musiikkia erilaisilla ja eri kansojen kanteleilla.

Sunnuntaina lähdemme tilausajolinja-autolla retkelle, joka vie meidät Iisalmen naapurikuntaan Lapinlahdelle. Tutustumme paikallisiin nähtävyyksiin ja vierailemme maatilalla. Opastukset ovat esperantoksi ja suomeksi. Retken lopuksi on lounas ravintola Matin ja Liisan Asemalla. Linja-auto kuljettaa meidät Lapinlahden asemalle ja jatkaa sieltä takasin Iisalmeen.

Ilmoittaudu oheisella lomakkeella. Lisätietoja syyspäivistä voit kysyä liiton sihteeriltä sähköpostilla osoitteesta eaf [at] esperanto.fi

Tervetuloa, bonvenon!