Kesäkurssi 2024

Suomen Esperantoliiton (EAF) kesäkurssi järjestetään tänä vuonna Tampereella yhteistyössä Ahjolan kansalaisopiston kanssa. Kurssiaika on 6.-9.6.2024. Ahjolan kansalaisopisto sijaitsee Tampereen Pispalassa, osoite Erämiehenkatu 10. Lähin bussipysäkki on Pispalan valtatiellä.

Ilmoittaudu kurssille joko Ahjolan kansalaisopiston sivujen kautta tai suoraan Esperantoliitolle, lomake alempana.

Tule mukaan ainutlaatuiselle kurssille, vaikka olisit vasta tutustumassa suunnitelmakieli esperantoon. Kurssillamme olet osa sekä pienryhmää että koko kurssiryhmää, johon kuuluu vasta-alkajien lisäksi jatkajia ja keskustelijoita. Pääset heti käytännössä kokeilemaan uutta kieltä. Jos olet aikaisimmin opiskellut muita kieliä, löydät esperantosta monia tuttuja sanoja kaikista sanaluokista.

Oppitunteja on opistotalolla päivittäin noin viisi. Lisäksi kurssipaikkana toimii koko kaupunki ja tutustumme sen nähtävyyksiin myös esperantoksi. Yhteiset kahvi- ja ruokailuhetket ovat myös osa kurssia.

Kurssin pääopettaja on unkarilainen, Varsovassa asuva Szabolcs (Sabi) Szilva. Paikalliset opettajat ovat Juha Metsäkallas ja Sylvia Hämäläinen sekä kurssivastaava Tiina Oittinen.

Kurssin hintaan 80 € kuuluu myös vapaa-ajan ohjelmaa. Etäosallistuminen mahdollista opistolla pidettäviin tunteihin, hinta 65 €. Kurssi maksetaan Suomen Esperantoliitolle.

Ilmoittautuneille lähetetään kurssin päivittäinen ohjelma ja maksuohjeet. Kurssivastaavalta saat lisätietoja kurssista ja myös majoittumis- ja ruokailupaikoista Tampereella.

Ilmoittaudu ja/tai lähetä mahdolliset kysymyksesi tällä lomakkeella.
Huom! Kaikki ensimmäistä kertaa kesäkurssille osallistuvat sekä kaikki alle 30-vuotiaat voivat hakea apurahaa Fondumo Esperanto-säätiöltä. Kysy lisää myös siitä.

Tervetuloa! Bonvenon!

Päivitetty: 2024-03-25

• Pri la kurso en Esperanto