Jäsenyys

Jäsenyys Suomen Esperantoliitossa

Voit olla jäsenenä Suomen Esperantoliitossa kahdella tavalla joko
(1) suoraan henkilöjäsenenä, jolloin jäsenmaksu on 24 € (2024). Jäsenmaksuun sisältyy myös Esperantolehti (5 numeroa / vuosi) tai
(2) jäsenyhdistyksen kautta, jolloin jäsenyhdistys maksaa jäsenmaksun puolestasi, koska jokainen jäsenyhdistyksen jäsen on myös Esperantoliiton jäsen. Esperantolehti ei sisälly automaattisesti jäsenyhdistyksen jäsenmaksuun, joten varmista asia järjestösi rahastonhoitajalta.
> Lisäinfoa: katso sääntöjen kohta 5

Nino Runeberg -seuran jäsenyys

Voit halutessasi tukea Esperantoliiton toimintaa liittymällä Nino Runeberg -seuran jäseneksi. Nino Runeberg -seuran jäsenmaksu on tänä vuonna (2024) 48 €.

Maksa jäsenmaksu(t) Suomen Esperantoliiton tilille FI82 5721 1520 2859 38. Ilmoita myös liiton sihteerille yhteystietosi mm. lehden postitusta varten. Sihteerin yhteystiedot löydät täältä.

Suomen Esperantoliitto ry


LIITY SUOMEN ESPERANTOLIITON JÄSENEKSI – liittymislahjana Zamenhofin elämäkerta

Liitolla on paikallisyhdistyksiä ja henkilöjäseniä. Henkilöjäsenmaksu on 24 €, mihin sisältyy Esperantolehden tilaus. Lehti ei ole vain yhdistystiedote, vaan maailmaa seuraava ja siitä keskusteleva kielipoliittinen kulttuurilehti, eikä vain esperantistinäkökulmiin pitäytyvä, vaan eri mielipiteille avoin, esperantoksi, myös suomeksi tai ruotsiksi. Se ilmestyy viisi kertaa vuodessa A5-kokoisena ~20-sivuisena numerona.

Uudet henkilöjäsenet saavat esperanton alkuunpanijan L.L.Zamenhofin 146-sivuisen suomenkielisen elämäkerran Tohtori Zamenhof ja kansainvälinen kieli, Helsinki 2011 (liiton normaalihinta on 10 €).

Toimi näin: ota yhteyttä liiton sihteeriin, s-postiin eafsekretario[ät]esperanto.fi ilmoittaen osoitteesi ja muut tietosi, niin saat maksuohjeet. Tervetuloa mukaan!