Turku

Turun Esperanto-yhdistys – Esperanto-societo en Turku ry

| en Esperanto |
Turun Esperanto-yhdistys (EST) toimii esperantonharrastajien yhdyssiteenä Lounais-Suomen alueella. Jäsenillemme ja kaikille esperanton kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille on tarjolla erilaisia tilaisuuksia kuten kaupungin nähtävyyksiin tutustumista esperantoa osaavien kaupungin matkailuoppaiden kanssa. Viikoittain nähdään kurssi-illoissa ja kahvilatapaamisissa, jolloin vieraina usein myös ulkomaalaisia esperantisteja.

Kielikurssimme syys- ja kevätlukukausilla ovat Auralan kansalaisopistossa. Alkeiskurssi alkaa aina lukukauden alussa, tarvittaessa muulloinkin. Jatkokurssilla keskitytään kielitaidon ylläpitämiseen ja syventämiseen.

Lisätietoja esperantoasioista Turussa ja Suomessa saat myös sivustolta Finna babilejo.

Tapaamme lähes joka torstai pääkirjaston Sirius-kahvilassa tai jossain muussa paikassa klo 16 ja 18 välillä. Varmista yhteyshenkilöiltä, että olemme paikalla. Kalenteri on Finna babilejo -sivustolla.

Ensimmäinen Turussa toiminut esperantoyhdistys, nimeltä Verda Stelo (vihreä tähti) perustettiin vuonna 1906. Nykyinen Turun Esperanto-yhdistys – Esperanto-societo en Turku ry on toiminut vuodesta 1961. Turun esperantotoiminnasta on kirjoitettu historiikki.

Tervetuloa mukaan! Bonvenon!

Yhteyshenkilöt:
Tiina Oittinen, puheenjohtaja, tiina.oittinen[ät]pp.inet.fi
Leena Tiusanen, varapuheenjohtaja, leena.tiusanen[ät]elisanet.fi
Juha Metsäkallas, sihteeri/tiedottaja, Juha.Metsakallas[ät]iki.fi