Turku

Turun Esperanto-yhdistys – Esperanto-societo en Turku ry

| hallitus | en Esperanto |
Turun Esperanto-yhdistys (EST) toimii esperantonharrastajien yhdyssiteenä Lounais-Suomen alueella. Jäsenillemme ja kaikille esperanton kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille on tarjolla erilaisia tilaisuuksia kuten kaupungin nähtävyyksiin tutustumista esperantoa osaavien kaupungin matkailuoppaiden kanssa. Viikoittain nähdään kurssi-illoissa ja kahvilatapaamisissa, jolloin vieraina usein myös ulkomaalaisia esperantisteja.

Kielikurssimme syys- ja kevätlukukausilla ovat Auralan kansalaisopistossa. Alkeiskurssi alkaa aina lukukauden alussa, tarvittaessa muulloinkin. Jatkokurssilla keskitytään kielitaidon ylläpitämiseen ja syventämiseen.

Syyslukukausi alkoivat syyskuun alussa. Kurssitiedot: www.aurala.fi

Tapahtumia

Tapaamme lähes joka keskiviikko Turun pääkirjaston Sirius-kahvilassa klo 16.30–17.30. Varmista yhteyshenkilöiltä, että olemme paikalla.

Pikkujoulut perinteiseen tapaan ke 11.12.2018 klo 17–20: kesätapahtumat, Lahden.maailmankongressi. Maksu 5 euroa, ota pikku lahja mukaan.
Paikka: Aurala (Aurala-sali), Satakunnantie 10.

Turun matkaesite esperantoksi on luettavissa Visit Turun sivuilla sähköiset esitteet

Historiaa

Ensimmäinen Turussa toiminut esperantoyhdistys, nimeltä Verda Stelo (vihreä tähti) perustettiin vuonna 1906. Nykyinen Turun Esperanto-yhdistys – Esperanto-societo en Turku ry on toiminut vuodesta 1961. Turun esperantotoiminnasta on kirjoitettu historiikki.

Tervetuloa mukaan! Bonvenon!
yhteyshenkilöt:
Tiina Oittinen, puheenjohtaja, tiina.oittinen[ät]pp.inet.fi
Leena Tiusanen, sihteeri, leena.tiusanen[ät]elisanet.fi