Turku

Turun Esperanto-yhdistys – Esperanto-societo en Turku ry

Turun Esperanto-yhdistys (EST) toimii esperantonharrastajien yhdyssiteenä Lounais-Suomen alueella. Jäsenillemme ja kaikille esperanton kielestä ja kulttuurista kiinnostuneille on tarjolla erilaisia tilaisuuksia kuten kaupungin nähtävyyksiin tutustumista esperantoa osaavien kaupungin matkailuoppaiden kanssa. Viikoittain nähdään kurssi-illoissa ja kahvilatapaamisissa, jolloin vieraina usein myös ulkomaalaisia esperantisteja.

Kielikurssimme syys- ja kevätlukukausilla ovat Auralan kansalaisopistossa. Alkeiskurssi alkaa aina lukukauden alussa, tarvittaessa muulloinkin. Jatkokurssilla keskitytään kielitaidon ylläpitämiseen ja syventämiseen. Kurssitiedot: www.aurala.fi

Turun matkaesite esperantoksi on luettavissa Visit Turun sivuilla sähköiset esitteet

Historiaa

Ensimmäinen Turussa toiminut esperantoyhdistys, nimeltä Verda Stelo (vihreä tähti) perustettiin vuonna 1906. Nykyinen Turun Esperanto-yhdistys – Esperanto-societo en Turku ry on toiminut vuodesta 1961. Turun esperantotoiminnasta on kirjoitettu historiikki.

Tapahtumia

Pikkujoulut keskiviikkona 13.12.2017 klo 17.00–20.00 Auralan Aurora-salissa, Satakunnantie 10. Kahvitus 5 e, pikku lahja mukaan. Ohjelmassa perinteistä ja uutta joulun aikaan liittyvää. Ilmoittaudu Tiinalle tai Leenalle (osoiteet alla).

Kurssit Auralassa jatkuvat kevätlukukaudella tiistaina 9.1.2018. Uusille opiskelijoille esitellään esperanton kieltä ja kulttuuria 9.1. klo 16.15. Katso www.aurala.fi

Tervetuloa mukaan! Bonvenon!
yhteyshenkilöt:
Tiina Oittinen, puheenjohtaja, tiina.oittinen (at) pp.inet.fi
Leena Tiusanen, sihteeri, leena.tiusanen (at) elisanet.fi