Kesäkurssi

Esperanton kesäkurssi ja neljäs kongressiseminaari kongressikaupunki Lahdessa 5.–9.6.2019

Suomen Esperantoliiton tämän vuotinen kesäkurssi järjestetään yhdessä neljännen kongressiseminaarin kanssa kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Kurssi on tällä kertaa ensisijaisesti tarkoitettu kongressiavustajien valmentamiseen ja oletuksena on, että kaikilla on perustiedot kielestä. Pääopettajana on viime vuodelta tuttu puolalainen Nina Pietuchowska ja toisena opettajana toimii Sylvia Hämäläinen Suomen opettajien esperantoyhdistyksestä. Kurssivastaavana on Tiina Oittinen.

Kurssi on keskiviikosta perjantaihin ja viikonloppuna harjoittelu jatkuu kongressiseminaarissa. Molemmissa osioissa harjoitellaan kongressiavustajien tehtäviä sekä tutustutaan Lahden kaupunkiin. Kielen harjoitellussa keskitytään ensisijaisesti puhumiseen toki kielioppiasioita kerraten. Kurssi- ja seminaaripaikkamme on Opiston Kunkku Harjukadulla Lahden keskustassa. Talossa on mahdollista myös yöpyä ja ruokailla.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu lähettämällä tiedot liiton sihteeri ja kurssivastaava Tiina Oittiselle (sähköposti: eafsekretario[ät]esperanto.fi). Hän lähettää sinulle tarkemmat tiedot kurssista sekä maksuohjeet. Kurssimaksut ovat 95 EUR (kurssi ja seminaari) tai 50 EUR (seminaari). Lisämaksu 30 EUR, jos ilmoittaudut 12.5.2019 jälkeen. Huonehinnat (sis. aamiaisen): 2-hh ilman kylpyhuonetta 28 EUR/hlö/yö; 2-hh kylpyhuoneella 40 EUR/hlö/yö (kylpyhuoneellisia huoneita on rajoitettu määrä).

Päivittäinen ohjelma ja tarkat ilmoittautumistiedot ovat Esperantolehden numerossa 2/2019.

Tervetuloa!

Pri la kurso en Esperanto